Om kunstneren

HenriXen Kunst v/Bo Henriksen

Jeg er HenriXen

Velkommen til min verden af kunst og inspiration. Jeg hedder Bo Henriksen, en kunstner, der bringer farver og følelser ind i dit liv. Jeg inviterer dig til at udforske mine værker, der er skabt med omhu og dedikation.

Oplev kunstens kraft, og find det perfekte værk til din stue eller dit virksomhedsrum. Siden 1995 har jeg haft privilegiet af at arbejde som professionel billedkunstner, og jeg maler med kvalitetsakryl på lærred.

Hos mig handler kunst om den personlige forbindelse. De skal tale direkte ind til følelser og skabe personlige associationer og oplevelser.

Min kunst har vakt opsigt og blevet værdsat af virksomheder og private både i Danmark og i udlandet.

Værkerne kan opleves i receptioner, mødelokaler og direktionskontorer hos flere virksomheder blandt andet DLG og Aalborg Portland. Kunsten betragtes også hver dag i private hjem i Skandinavien, Tyskland og i USA. 

Bo Henriksen fortæller ...

Et maleri siger mere end 1000 ord

Hvert maleri har indbygget en passion og livskraft som inviterer dig ind i et fascinerende farveunivers, som jeg selv er fascineret af Hvis vi er på samme bølgelængde, står jeg klar til at dele mine tanker og inspiration med dig.